Як створити живі альбоми Google Фото в дуже декількох кроках

Альбоми в реальному часі - це один з варіантів Google Фото, які використовуються найбільше сьогодні, і таким чином ви можете автоматично додати наші фотографії. Це не тільки слугує для резервного копіювання всіх наших фотографій.

Це також дозволяє нам управляти більш ефективно і перш за все комфортними фотографіями, які ми приймаємо за допомогою нашого мобільного пристрою.

Як створити живий альбом за допомогою Google Фото

Насправді, дуже легко створити живий альбом за допомогою Google Фото . Єдине, що вам потрібно зробити, це слідувати крокам, які ми збираємося залишити вам далі.

Слідкуйте за ними крок за кроком, не пропускайте жодного і за лічені хвилини ви матимете можливість створити свій Live Album з Google Фото, щоб мати можливість керувати всіма фотографіями таким чином і як я сказав, що вони мають резервну копію всіх у разі щось із мобільним пристроєм.

  • Ви збираєтеся ввести Google Фото.
  • Після цього просто подивіться на опцію " Новий альбом ".
  • Після цього з'явиться повідомлення " Автоматично додавати фотографії людей або тварин ".
  • Коли з'явиться таке повідомлення, ви збираєтеся вибирати всі фотографії і навіть відео, які ви хочете додати до альбому, і коли ви закінчите, вам просто потрібно натиснути кнопку " Активувати ".

Таким чином, ви створили свій живий альбом . Як ви можете бачити, це зовсім не складно, і за декілька кроків у вас буде така зручна можливість зберігати всі ваші фотографії.

Завантажте всі фотографії в хмару за допомогою Google Фото

Ми завжди рекомендуємо завантажувати фотографії в хмару, оскільки багато разів або картки micro SD пошкоджуються, або ми можемо навіть втратити мобільний пристрій, це може бути пошкоджено або в найгіршому випадку ми можемо страждати від небезпеки, яка є у команді день

Фотографії - прекрасна пам'ять про найкрасивіші моменти, які ми жили. Очевидно, що їх зовсім не приємно втратити, і тому ми повинні вжити всіх необхідних заходів для їх захисту.

Коли ви завантажуєте їх у хмару в обліковому записі Google, ви забуваєте все це, і навіть якщо ви зміните пристрій, у вас будуть доступні всі фотографії без необхідності вручну передати їх з одного мобільного на інший.